LaLiga: Real Madrid vinder sikkert mod Mallorca

Real Madrid måtte her til eftermiddag kæmpe for sejren mod undertippede Mallorca, der bød de forsvarende mestre op til dans.

Real Madrid tog søndag eftermiddag imod Mallorca på Santiago Bernabéu i den spanske LaLiga.

Her måtte sidste års LaLiga-vindere slide sig til sejren, efter forhåndsfavoritterne fra hovedstaden kom bagud i løbet af første halvleg.

En hurtig udligning af Federico Valverde og hele tre mål i sidste halvdel af anden halvleg fra Vinicius Junior, Rodrygo og Rüdiger var dog nok til, at madrilenerne kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Kampens resultat blev 4-1.

Efter sejren indtager Real Madrid 1. pladsen i LaLiga med maksimumpoint. Fem kampe er blevet til fem sejre og dermed 15 point for hovedstadsklubben.

Det er to point foran deres nærmeste konkurrenter fra FC Barcelona, som indtager ligaens 2. plads med 13 point.