1 min læsningSuperligaens nummer ét: Der er ingen stjernenykker

FC Nordsjælland er kommet særdeles godt fra land i Superligaen i denne sæson, men Farum-klubben holder begge ben på jorden.

1 min læsning

FC Nordsjælland ligger nummer ét.

Efter at have spillet nedrykningsspil i foråret, hvor det endte med en niendeplads ved sæsonafslutning, var det nok de færreste, der ville have spået FC Nordsjælland til at være superligaens tophold efter otte runder i denne sæsone.

Ikke destomindre er det tilfældet, men Farum-klubben tager situationen med ophøjet ro.

Med en trup bestående af en lang række unge spillere, kan det være svært ikke at tænke tanken om, at denne sæsons succes kunne være steget flere af FCN-talenterne til hovedet.

Det er dog langt fra tilfældet.

– Stemningen i truppen er i top, men vi bevarer begge ben på jorden. Vi har en masse unge knægte, som nærmest hungrer endnu mere efter at komme ud på træningsbanen end før.

– Så vi bruger virkelig resultaterne som motivation til at gøre os dygtigere. Det er også den fornemmelse, jeg har blandt spillerne. De prøver virkelig at bygge på hele tiden, og virker meget motiverede. Så der er ingen stjernenykker – snarere tværtimod, lyder det fra FC Nordsjællands assistenttræner, Johannes Hoff Thorup, til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjællands næste opgave hedder FC Midtjylland hjemme i Farum.

– Vi tror på, at hvis vi spiller op til vores bedste, så har vi også en rigtig god chance mod FC Midtjylland. Vi var virkelig glade for at se de mål, vi scorede i Aarhus, for vi har arbejdet rigtig meget på de kollektive bevægelser oppe foran, siger Johannes Hoff Thorup.

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland spilles søndag klokken 14.00 på Right to Dream Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer