1 min læsningEfter anklager om voldtægt – nu er topspiller i dansk fodbold varetægtsfængslet

En topspiller i dansk fodbold er blevet varetægtsfængslet i 10 dage, efter han er blevet anholdt og sigtet for blandt andet voldtægt.

1 min læsning
Køge Boldklubs unge medlemmer træner på banerne i Køge, tirsdag den 6. september 2022.De unge er en del af Dansk Idrætsforbunds initiativ Get2Sport, som hjælper organisationer i social udsatte områder, så børn og unge kan dyrke foreningsidræt. Initiativet har ikke fået støtte gennem det præsenterede finanslovsforslag, og ifølge DIF vil det betyde, at de må trække støtten i nogle af de kommuner, som de på nuværende tidspunkt er til stede i.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Anklager for en voldtægt og to tilfælde af blufærdighedskrænkelse har ført til en varetægtsfængsling på 10 dage for en topspiller i dansk fodbold.

Det oplyser Københavns Byret efter et grundlovsforhør lørdag. Det skriver en lang række danske medier – blandt andre TV2, B.T. og Ekstra Bladet.

Der er nedlagt navneforbud i sagen – både hvad angår den sigtede og de forurettede.

Den påståede voldtægt har ifølge anklagen fundet sted på Hotel Imperial i København i april. Her lyder anklagen, at der foregik andet seksuelt forhold end samleje.

Offeret er angiveligt blevet tvunget til at give et blowjob til den sigtede, selvom der af flere omgange blev gjort modstand og sagt stop.

Medie: Skandale under opsejling – topspiller i dansk fodbold anholdt og sigtet for voldtægt

De to tilfælde af blufærdighedskrænkelse har angiveligt fundet sted i juli og august.

Strafferammen for voldtægt er fængsel i op mod otte år. Den sigtedes advokat oplyser, at sigtede nægter sig skyldig i anklagerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer