2 min læsningKent Nielsen skuffet over resultatet: Selvom patienten døde, så lykkedes operationen meget godt

Silkeborg indkasserede et sent mål, og måtte rejse hjem fra Belgien med 0-1 i bagagen. Alligevel er Kent Nielsen glad for holdets udtryk.

2 min læsning
Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

– Selvom patienten døde, så lykkedes operationen faktisk meget godt.

Sådan lyder Kent Nielsens meget korte analyse af torsdagens 1-0 nederlag til Anderlecht.

Silkeborg skulle for første gang spille europæisk gruppespil, og Kent Nielsen var glad for udtrykket, silkeborgenserne kom med til kampen.

– Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet. På mange stræk gør vi det godt. Vi får sat vores spil i perioder, men vi må bare igen sige, at når man spiller mod store hold, skal man slå til på de halve og kvarte chancer. Det er der, man skal slå til, og det er der, de andre gør det, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– De første 55 minutter synes jeg er rigtig gode. Så har de et kvarter, hvor de begynder at sværme meget, da vi mister vores spil og mangler nogle kræfter. Jeg føler, det har lagt sig, og så kommer der et straffespark lidt ud af ingenting. Vi stresser i slutningen, hvor det ikke bliver til noget.

– Overall – så var vi i nyt farvand. På mange parametre bestod vi, på det afgørende må vi bare sige, at der var de en my bedre, end vi var, lyder det fra cheftræneren på klubbens hjemmeside.

I de kommende europæiske kampe venter West Ham og Steaua Bukarest, der begge kommer på besøg i Søhøjlandet. Ovenpå torsdagens præstation i Belgien er Kent Nielsen ved godt mod foran de kommende kampe.

– Vi har fået sendt et signal om, at vi ikke er kommet for at lægge os ned. Vi viser, at vi er kommet for at angribe det. Vi har fået sendt et signal om, at vi ikke bare er her for at være prygelknabe, slutter cheftræneren.

Først venter en kamp mod AGF, der søndag aften kommer på besøg i Silkeborg. Her kan Kasper Kusk komme i aktion for Silkeborg for tredje gang, efter han forlod AaB og Nordjylland på transfervinduets sidste dag. Hør mere om det hurtige skifte nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer