1 min læsningSuperliga-keeper afslører: Havde mange transferbejlere i sommerens transfervindue

Den svenske Randers-keeper Patrik Carlgren havde mange tilbud om klubskifte denne sommer.

1 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Patrik Carlgren har været en af Superligaens helt store profiler i denne sæson.

Her har han været en stærk sidste skanse for klubben fra Kronjylland.

Og der var da også mange klubber, der havde interesse i at hente den 30-årige svensker i det netop overstået transfervindue.

I et interview med Fotbollskanalen fortæller hovedpersonen selv, at han har afvist flere potentielle bejlere.

– Der var en masse interesse denne sommer fra forskellige steder, men der var ikke noget, som passede til min mavefornemmelse. Så jeg valgte at afvise det. Jeg vil gerne spille kampe og udvikle mig, hvilket jeg gør her. Så jeg trykker på, og gør min ting. Forlader jeg, så skal det være en god samlet pakke.

– Jeg har en familie, kone og to børn. Det skal fungere for familien og for mig som fodboldspiller. Men jeg fortsætter med at klø på, og så fokuserer jeg ikke på det næste skridt. Det lyder måske kedeligt, men det vigtigste er næste træning og næste kamp. Der ligger mit fokus, og så tager jeg det andet, når det er aktuelt.

Medie: Chelsea enige med Potter

Randers-keeperen har været fast mand i buret i samtlige kampe i denne sæson.

Han er tilmed den målmand i Superligaen, der har indkasseret færrest mål af alle. Blot fire bolde har krydset kridtstregen bag Carlgren i otte kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer