1 min læsningBrendan Rodgers om fyringsrygter: Jeg er ikke tosset, jeg forstår fodbold

Sædet under Brendan Rodgers er varmt, efter at klubben har fået en skidt start på Premier League-sæsonen.

1 min læsning
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Brendan Rodgers og Leicester er solidt plantet i bunden af Premier League.

Med blot ét point i de første seks kampe går der rygter om, at Brendan Rodgers måske snart kan se frem til en fyring.

Manageren selv ønsker dog ikke at forlade klubben, som efter hans eget udsagn er meget støttende i forhold til klubbens nuværende situation.

Til spørgsmålet om, hvorvidt manageren har overvejet sin stilling i klubben, sagde manageren kort og kontant ‘nej’ og forklarede efterfølgende.

– Jeg er ikke tosset, jeg forstår fodbold, det har overhovedet ikke været en god start. Men den støtte jeg får, viser det niveau af arbejde, vi har udført her, og påskønnelsen af ​​det, vi har været igennem i løbet af sommeren. Det har været meget støttende.

– Det har ikke været på det niveau (forventede red.). Det er ikke nemt, når man ikke får resultater, men det giver motivationen til at få tingene vendt.

Manageren forklarer selv, at han er klar over, at det er hans ansvar at forbedre resultaterne.

Manageren har tidligere udtrykt frustration over Leicesters transfersvindue, efter at klubben solgte nøgleforsvarsspilleren Wesley Fofana til Chelsea for omkring 70 millioner pund.

Klubben har modsat kun hentet to spillere. Den tidligere Cardiff-målmand Alex Smithies på en fri transfer og midterforsvaren Wout Faes fra Reims.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer