2 min læsningMedie: Så meget koster Tuchel-fyring for Chelsea

Selvom det aldrig er sjovt at blive fyret, så må der alligevel være nogle jobs, hvor det ikke gør helt så ondt - blandt andet manager i Premier League.

2 min læsning
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Tuchel skal nu på jagt efter et nyt trænerjob – hvis han vil.

Det er hvert fald ikke økonomien, der presser ham til at finde sig en ny klub at stå i spidsen for nu og her.

Chelsea har således skulle finde et af de gode, gamle ‘gyldne håndtryk’ frem, da klubben besluttede sig for at fyre den tyske manager onsdag. Det skriver Daily Mail.

Helt konkret, er der ifølge den engelske avis tale om et beløb på 13 millioner pund, svarende til 110 millioner kroner, fra Chelsea til Thomas Tuchel for det afbrudte samarbejde.

Derudover skal Chelsea også diske op med 17 millioner kroner til Tuchels stab.

Fyringen af Thomas Tuchel skete onsdag, i kølvandet på en kamp tirsdag aften, hvor Chelsea måtte se sig slået af kroatiske Dinamo Zagreb i Champions League.

Til trods for Champions League-nederlaget kombineret med en skuffende start på Premier League-sæsonen, hvor det blot er blevet til 10 point i seks kampe, kom det alligevel som en overraskelse for de fleste, at Thomas Tuchel fik sparket i Chelsea.

Ifølge flere engelske aviser, blandt andre The Athletic og The Telegraph, var den tvivlsomme sæsonstart dog ikke alene grunden til, at Thomas Tuchel blev fyret.

Chelsea fyrer Thomas Tuchel

Aviserne skriver nemlig, at Chelsea-spillerne var utilfredse med Thomas Tuchel, og den tyske træner skulle desuden også have haft et anstrengt forhold til klubbens nye ejer, Todd Boehly.

Chelsea er nu gået på jagt efter en ny manager. Her er flere navne allerede i spil. Det kan du læse mere om HER.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer