1 min læsningFør Europa League-åbner: Capellas vil se forbedringer

FC Midtjyllands manager Albert Capellas forventer, at holdet hæver intensitetsniveauet og spiller med stor koncentration, når midtjyderne indtræder i Europa League-gruppespillet.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Intensitetsniveauet og koncentrationen var en mangelvare for FC Midtjylland i weekendens Superliga-kamp.

Her blev det til et nederlag på 2-0 mod AaB, som kunne rejse hjem til Nordjylland med tre point i bagagen.

Det har nu fået manden i spidsen for FCM, Albert Capellas, til at kræve forbedringer frem mod sæsonens første Europa League-gruppekamp mod SK Sturm Graz.

Den nyudnævnte cheftræner hæfter sig ved en række ting, som holdet skal forbedre.

– Vi skal blive bedre i måden, vi angriber kampen på i den indledende fase. Vi spillede på hjemmebane, og jeg ønsker at se et hold, som er langt mere aggressivt både med og uden bolden. Vi startede ikke med den energi, som kampen fortjente, siger Albert Capellas til Fcm.dk.

Nu venter et vigtigt opgør på torsdag, når dette års Europa League-gruppespil sparkes i gang med en udekamp mod østrigske Sturm Graz.

– På torsdag skal vi løbe mere dybt, vi skal bevæge bolden hurtigere for at strække modstanderens hold, og vi skal gøre de simple ting bedre. Det er noget, der ser indlysende ud, men det er det ikke. Kan man gøre de simple ting bedre, er det noget, som løfter et hold.

FC Midtjylland møder Sturm Graz på udebane torsdag klokken 21:00. Kampen kan følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer