2 min læsningEksperter enige: De har haft Superligaens bedste og værste transfervindue

Ken Ilsø og Peter Sørensen er fuldkommen enige, når de skal kåre transfervinduets vindere og tabere i Superligaen.

2 min læsning
Sportsdirektør Peter Christiansen taler med pressen efter Mohamed Daramy har haft første træningsdag med de øvrige spillere hos F.C. København på træningsanlægget på Frederiksberg, onsdag d. 3. august 2022. Mohamed Daramy er lejet hos AFC Ajax for resten af sæsonen. Dermed vender offensivspilleren tilbage til København efter et enkelt år i Amsterdam.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)

I fodbold er der altid vindere og tabere – også når det gælder transfervinduer.

Derfor har de to fodboldeksperter fra TV3 Sport i form af Ken Ilsø og Peter Sørensen fået til opgave, at kåre netop det.

De er komplet enige, når de skal kåre både vinderne og taberne af transfervinduet. Eksperterne har nemlig begge F.C. København som vinderne og AaB som taberne.

– Det er måske lidt kedeligt og forudsigeligt, men jeg synes FCK har leveret et meget, meget stærkt transfervindue. De slutter af med at hente Christian Sørensen og (Andreas, red.) Cornelius, som i sig selv er en voldsom markering – især Cornelius, naturligvis, siger Peter Sørensen, inden han forsætter.

– Men det starter jo inden da. Matt Ryan henter de – det er jo en Premier League-målmand. De får låst Mohamed Daramy fast tidligt, de sikrer sig Denis Vavro, de sikrer sig Lukas Lerager og de sikrer sig Victor Claesson. Efter min mening, skal det være en klar dansk mester, siger Sørensen.

Når det kommer til dem, der har gjort det knap så godt i transfervinduet, så falder valget på AaB for begge eksperter.

AaB-anfører efter sejr i Herning: Forsvarer feltet med bravur

– Jeg synes Inge André Olsen har fejlet – specielt med indkøbet af 9’eren. Han var så skråsikker på, at Sebastian Grønning skulle ind i folden, men at man ikke har haft en reserve, som man har haft mulighed for at tage ind på en position, hvor man har været utrolig sårbar. De var det hold inden i dag, der havde scoret færrest mål, siger Ken Ilsø omkring AaB

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer