1 min læsningDansk stjerneskud sparkede Atalanta til tops

Atalanta skulle med Rasmus Højlund på toppen fra start forsøge at nedkæmpe Monza. En opgave den danske komet fik en hovedrolle i.

1 min læsning
Atalanta's Danish forward Rasmus Hojlund (R) celebrates after scoring a goal as Monza's Italian defender Luca Caldirola reacts during the Italian Serie A football match between Monza and Atalanta at the U-Power stadium in Monza on September 5, 2022. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)

Rasmus Højlund til at starte for Atalanta, var nok ikke noget mange danske fodboldfans troede muligt, for bare et års tid siden.

Ikke desto mindre var det tilfældet, da Atalanta mandag aften gæstede bundholdet Monza.

I en kamp, hvor Joakim Mæhle startede på bænken for gæsterne, ligesom Christian Gytkjær også var placeret blandt udskifterne for hjemmeholdet.

Første halvleg blev ikke noget festfyrværkeri, da Monza ikke ville meget og Atalanta ikke kunne meget. Anden halvleg startede anderledes tempofyldt. Specielt fra Atalantas side, hvilket kastede et mål af sig efter 57 minutter. Endda et dansk af slagsen.

De blå- og sortstribede kreerede et flot angreb over vestresiden og et godt, fladt indlæg af Ademola Lookman blev gledet i kassen af Rasmus Højlund. Dermed toppede danskeren sin første start for klubben med sit første mål.

Atalanta var dog ikke færdige. Bare otte minutter senere kom de på 2-0, da Marlon lavede et uheldigt selvmål, og kampen var reelt afgjort herefter. Da der ikke skete mere, betyder det, at Atalanta nu er at topholdet i Serie A med 13 point efter fem kampe.

Rasmus Højlund blev skiftet ud efter 70 minutter til store klapsalver fra udeholdets fans, mens Mæhle fik det sidste kvarter på banen. Gytkjær fik også lov til at snuse til kampen, da han fik de sidste fem minutter for Monza.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer