1 min læsningSchmeichel og Nice med nyt skuffende resultat

Kasper Schmeichel har ikke fået den start i Nice, som han må have håbet på. Søndag aften blev det på ny til et nederlag.

1 min læsning
Nice's Danish goalkeeper Kasper Schmeichel gestures during the French L1 football match between OGC Nice and AS Monaco at the Allianz Riviera Stadium in Nice, southeastern France, on September 4, 2022. (Photo by Nicolas TUCAT / AFP)

Seks kampe, fem point og kun én sejr.

Starten på den nye sæson, har ikke været noget at skrive hjem om for Kasper Schmeichel og co.

Søndag aften blev til endnu et sviende nederlag for Nice. Denne gang i det sydfranske derby, hvor Monaco var på besøg og tog en 1-0-sejr med hjem til fyrstedømmet.

Den dansker landsholdsmålmand stod hele kampen for Nice, mens nyindkøbet Mads Bech Sørensen, der er kommet til fra Brentford, sad på bænken for Nice og ikke kom i spil.

Nice var kun farlige på dødbolde i stort set hele kampen, og deres to farligste forsøg kom da også fra forsvarsspiller Dante. Begge gange fik Monacos målmand, Alexander Nübel dog reddet kastanjerne ud af ilden.

Det samme kunne desværre ikke siges om Kasper Schmeichel midt i anden halvleg. Her fandt et indlæg vej til Breel Embolo, der sikkert sparkede kuglen i kassen og bringe monegaskerne foran.

Officielt: PL-dansker bliver holdkammerat med Schmeichel

Da Nice ikke formåede at svare igen på dette, kunne Monaco køre en sejr i hus og tage med hjem til det lille fyrstedømme. Dermed er Nice, efter nederlaget, placeret lige over stregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer