2 min læsningRygte: Vinduet er lukket i England – Her er Ronaldos udvej

Sommerens helt store transfersaga endte uden noget egentligt resultat, da Cristiano Ronaldo fortsat er at finde i Manchester United. Der er dog stadig et par muligheder for den 37-årige portugiser.

2 min læsning
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fem kampe – fire som indskifter.

Cristiano Roanldo har bestemt ikke haft den rolle i Manchester United i denne sæson, som hverken han selv eller klubben formentligt havde forventet, da parterne sidste sommer præsenterede det opsigtsvækkende klubskifte.

Én gang i sæsonen er det blevet til fuld spilletid for den portugisiske landsholdsanfører, og det var i sæsonens anden kamp, hvor det blev til et forsmædeligt 4-0-nederlag til Thomas Frank og Brentford.

Hele sommeren har rygterne gået på, at Ronaldo var på vej væk fra klubben i jagten på Champions League-fodbold, men i takt med at transfervinduerne er lukket rundt omkring i Europa er Ronaldos mulighed svundet, og da det engelske vindue natten til fredag smækkede i, så mulighederne ud til at være forduftede.

Nu melder der sig dog en højst overraskende bejler til verdensstjernen.

Tyrkiske Fenerbahce skulle ifølge det tyrkiske medie Ajansspor være i tæt kontakt med Cristiano Ronaldo, og klubbens cheftræner – portugisiske Jorge Jesus – skulle angiveligt allerede have afholdt møder med sin landsmand.

Video: Bænket Ronaldo ville ikke hilse på Carragher

Mediet mener sågar at vide, at parterne allerede har en principiel aftale på plads, og da det tyrkiske transfervindue først lukker natten til fredag den 9. september, er det handlen stadig en reel mulighed.

Hvis den opsigtsvækkende handel går igennem, så giver Cristiano Ronaldo alligevel køb på sit krav om at spille Champions League. Fenerbahce røg nemlig ud af Champions League-kvalifikationen til Dynamo Kyiv.

Netop Dynamo Kyiv er dog et af de tre hold, som Fenerbahce nu skal møde i Europa Leagues gruppe B, som i øvrigt tæller Larnaca og Rennes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer