1 min læsningHighlights: Brighton forværrede Leicesters krise med Mac Allister-show

Leicester og Brendan Rogers er i krise og agerer bundprop i Premier League. Søndag skulle de forsøge at vende skuden mod Brighton.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Leicster City - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - September 4, 2022 Brighton & Hove Albion's Enock Mwepu in action with Leicester City's James Justin Action Images via Reuters/John Sibley EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Leicester havde efter fem spillerunder blot ét point. Samtidig viser tabellen, at de efter fire nederlag på stribe ligger på sidstepladsen i Premier League. Modsat har dagens hjemmehold fra Brighton fået en flot sæsonstart og spillet sig ind i top fire. Det viste sig også i dagens opgør, hvor Brighton kom fra baghjul og vandt 5-2

Gæsterne kom flyvende fra start ved Kelechi Iheanacho, der efter mindre et minut sparkede Leicester i front. Brighton slog igen og bragte sig på 2-1 inden Leicester igen bragte balance i regnskabet ved Patson Daka. Anden halvleg var et stort Alexis Mac Allister-show.

Argentineren med nummer 10 på ryggen startede anden halvleg med at lave et drømmemål fra distancen, der dog ikke fik lov at stå efter en VAR-gennemgang. Brighton bragte sig efterfølgende på 3-2, inden Mac Allister først scorede på straffespark og siden direkte på frispark til slutresultat 5-2.

Brighton 0-1 Leicester (Kelechi Iheanacho, 1′)

Brighton 1-1 Leicester (Luke Thomas selvmål, 10′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Brighton 2-1 Leicester (Moises Caicedo, 15′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Brighton 2-2 Leicester (Patson Daka, 33′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Brighton 2-2 Leicester (Alexis Mac Allister annulleret mål, 47′)

Brighton 3-2 Leicester (Leandro Trossard, 64′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Brighton 4-2 Leicester (Alexis Mac Allister, 70′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Brighton 5-2 Leicester (Alexis Mac Allister, 90+6′)
(Highlight endnu ikke tilgængeligt)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer