1 min læsningHighlights: Effektive AaB udnyttede FCM-fejl og sejrede i Herning

MCH Arena dannede søndag aften ramme om et opgør mellem FC Midtjylland og AaB, der begge har fået en mindre god start på sæsonen.

1 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Hverken FC Midtjylland eller AaB har fået den sæsonstart de drømte om. Søndag aften mødes de to hold til en tvekamp på MCH Arena.

Til kampen havde FCM-træner Albert Capellas valgt at starte med Jonas Lössl i mål, og halvvejs gennem første halvleg fik den rutinerede keeper en uheldig rolle. AaB’s Pedro Ferreira afsluttede fra distancen, og selvom Lössls udsyn var delvist blokeret, kunne han godt have gjort mere ved den.

En time inde i kampen udbyggede AaB til 2-0 efter et FCM-boldtab. Lucas Andersen fandt Allan Sousa i dybden. Brasilianerens afslutning tog indersiden af stolpen og sendte AaB på sejrskurs. Selvom FC Midtjylland til sidst fik pres mod AaB-målet ville kuglen ikke i nettet. Dermed hiver velspillende AaB sin anden sejr i land, mens krisen i FCM ikke synes afværget med trænerskiftet.

FC Midtjylland 0-1 AaB (Pedro Ferreira, 30′)

FC Midtjylland 0-2 AaB (Allan Sousa, 60′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer