2 min læsningGode nyheder fra Bjelland – Vi var i tvivl om han overhovedet kom tilbage

Andreas Bjelland pådrog sig i sidste weekend en grim ankelskade, men efter en vellykket operation er der gode nyheder for den tidligere landsholdsstopper.

2 min læsning
Lyngbys Marcel Rømer og Lasse Emil Nielsen sidder ved en skadet Andreas Bjelland, der efterfølgende må forlade superligakampen Viborg FF - Lyngby på Energi Viborg Arena, søndag den 28. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Andreas Bjelland er den ældste og formentlig mest rutinerede spiller i Lyngbys trup.

Derfor var det også noget af en bet, oprykkerne i sidste weekend led, da den tidligere udlandsprof måtte bæres fra banen med en brækket ankel, der samtidig var gået af led.

Fra flere sider blev der spekuleret i, om skaden ville betyde et karrierestop for den 34-årige forsvarer, men sådan kommer det heldigvis ikke til at gå.

– Bjelland blev opereret fredag, og det gik rigtig godt, så vi har fået positive beskeder i forhold til hans fremtid, og det er vi rigtig glade for. Vi var i tvivl om, hvorvidt han overhovedet kunne komme tilbage til fodboldbanen, og det ville have været triste nyheder, hvis Bjelland ville have stoppet sin karriere på den måde, siger Lyngbys cheftræner Freyr Alexandersson søndag til TV3 Sport.

Den islandske cheftræner vil endda gå så langt som til at sætte en dato på Bjellands comeback til Superligaens oprykkere.

– Nu ser det meget bedre ud. Han starter sin genoptræning om en måned, og vi forventer at have ham med til vinteropstarten eller til foråret.

Det er selvsagt gode nyheder for Andreas Bjelland, men det har også stor betydning for Lyngby, som kun har fået to point i sæsonens første syv kampe.

Trupnyt: Egho og Kallesøe tilbage i Randers-truppen mod Lyngby

– Det betyder meget for os alle sammen. Hvis der havde været dårlige nyheder i forhold til Bjellands karriere, havde vi alle været rigtig kede af det, men det betyder også rigtig meget for os at få ham tilbage på banen i forhold til sæsonen, det er rigtig vigtigt for os, Bjelland er klart en af vores vigtigste spillere, lyder det fra Freyr Alexandersson.

Lyngby møder søndag ubesejrede Randers FC.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer