Brandvarme Tengstedt sørgede for danskerdong i Rosenborg endnu engang

Danskerklubben Rosenborg havde tre danskere med fra start i aftenens opgør mod Viking i den bedste norske række.

Victor Jensen, Carlo Holse og nyindkøbte Casper Tengstedt har fundet vej til Rosenborgs startopstilling i aftenens opgør mod Viking i den bedste norske række.

Allerede efter 2 minutter bragte hjemmeholdet fra Rosenborg sig foran, og siden da er målene mere eller mindre kommet på samlebånd.

Efter 38 minutter bragte Rosenborg sig på 2-0, da Edvard Tagseth scorede på en assist fra danske Carlo Holse.

Kort efter pausen var en anden dansker, nemlig Casper Tengstedt impliceret i to yderligere Rosenborg-mål, da han først udbyggede føringen til 3-0 efter 47 minutter og lagde op til 4-0 efter 51 minutters spil.

Kampen endte 4-1 til Rosenborg.