1 min læsningAntony tvang skifte igennem – Nu undskylder han

Den nye Manchester United-brasilianer Antony undskylder til Ajax-fansene, efter han forsøgte at tvinge et skifte igennem til Premier League-klubben.

1 min læsning
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds nye offensivspiller Antony undskylder nu til Ajax-fansene.

Det gør brasilianeren efter, at han eftersigende nægtede at træne og var fraværende i to ligakampe for Ajax i et forsøg på at redde et skifte til Manchester United.

Brasilianeren var nemlig fast besluttet på at følge den tidligere Ajax-træner Erik ten Hag til England og Manchester United.

I et afskedsinterview til sin nu tidligere klub Ajax og deres fans forsøger Antony nu at rette op på sommerens handlinger:

– Ajax vil altid være i mit hjerte. Jeg takker alle. Jeg takker bestyrelsen, spillerne og klubben. Jeg takker fansene for deres varme. Jeg er ked af, hvis jeg svigtede dem. Jeg vil have klubben i mit hjerte resten af ​​mit liv.

– Jeg er meget glad for denne mulighed. Jeg er meget taknemmelig for Ajax og for de muligheder, de gav mig. Jeg er taknemmelig for alt, lyder det blandt andet fra den tidligere Ajax-spiller.

Erik ten Hag bekræfter mulig Antony-debut

Den 22-årige Manchester United-spiller nåede at spille 82 kampe med 24 mål og 22 assists til følge i Amsterdam-klubben.

Antony har allerede mulighed for debut i dag, når Manchester United skal op mod Premier Leagues førerhold Arsenal. De to mandskaber støder sammen på Old Trafford i aften klokken 17:30. Kampen kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer