1 min læsningKlopp efter målløst derby: Hvad kan man gøre?

Jürgen Klopp havde efter lørdagens kamp mod bysbørnene fra Everton svært ved at forstå, hvordan kampen kunne ende uden mål.

1 min læsning
Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures on the touchline during the English Premier League football match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, north west England on September 3, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

– Wow, hvad kan man gøre?

Så kontant var meldingen efter Merseyside-derbyet fra Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Han fandt det ubegribeligt, at kampen endte uden scoringer, med alle de chancer der var til begge hold. Han havde dog også meget ros til begge holds målmænd.

– Det var et vaskeægte derby, super intenst og fyldt med virkelig spektakulære øjeblikke, fortalte Klopp efter kampen til BT Sport, inden han fortsatte.

– De scorede et mål (som blev annulleret, red.) – jeg har ikke set det igen, men jeg tror, at det var offside. Alisson lavede en forrygende redning, jeg tror, at vi ramte stolpen tre gange, og så var det et par utrolige redninger fra Jordan Pickford. 

– Wow, hvad kan man gøre? I sådan en kamp er let og frit flydende spil ikke muligt. 

Highlights: Liverpool smider point i Merseyside derby

Efter opgøret ligger Liverpool i øjeblikket nummer fem i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer