1 min læsningHighlights: Sent Chelsea-mål afgjorde London-derby

Chelsea tager lørdag hjemme på Stamford Brigde imod West Ham.

1 min læsning
Chelsea's English defender Ben Chilwell celebrates after scoring his team first goal during the English Premier League football match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge in London on September 3, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Lørdag eftermiddag skulle Chelsea forsøge at holde trit med topholdene, da West Ham gæstede Stamford Brigde.

Chelsea har ikke spillet prangende indtil videre denne sæson og senest blev det til et 1-2 nederlag til Southampton.

Efter en første halvleg, hvor Chelsea havde det meste af boldbesiddelsen, men kæmpede for at komme til chancer, kom de midt i anden halvleg bagud på mål af Michail Antonio. Kort efter fik Ben Chilwell dog udlignet.

Efter 88 minutter kunne stadion eksplodere i forløsning, da Kai Havertz scorede til 2-1, hvilket afgjorde kampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer