1 min læsningOfficielt: Chelsea henter Juventus-midt

Chelsea var meget aktive i transfervinduets sidste timer. Natten til fredag blev en ny midtbanespiller præsenteret.

1 min læsning
Jul 26, 2022; Dallas, Texas, USA; Juventus forward Moise Kean (18) celebrates with Juventus midfielder Denis Zakaria (28) after scoring a goal during the second half against FC Barcelona at the Cotton Bowl. Mandatory Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Chelsea arbejdede helt indtil transfervinduet smækkede i torsdag aften.

London-klubben præsenterede torsdag Pierre-Emerick Aubameyang, vinkede farvel til, Billy Gilmour, Kenedy og Marcos Alonso. Derudover blev det kort før lukketid til en ny midtbanespiller, der skifter fra Juventus.

Denis Zakaria skifter til Chelsea på en lejeaftale fra Juventus. Med i aftalen er en købsoption, som kan gøre det til en permanent transfer, hvis englænderne skulle ønske det.

Zakaria har blot været et halvt år i Juventus efter han i vinterens transfervindue tog skiftet fra Borussia Mönchengladbach.

Den 25-årige midtbanespiller nåede på et halvt år 15 kampe for Juventus, men nu er han glad for, at han fremover skal spille i London.

Officielt: Chelsea vinker farvel til back – kan ende i Barca

– Jeg vil godt sige hej til alle Chelsea-fans. Jeg er meget glad og stolt over at være Chelsea-spiller, og jeg kan ikke vente på, at vi ses på Stamford Bridge, lyder det fra Zakaria.

Chelsea møder lørdag eftermiddag West Ham. Om schweizeren kan se frem til debut i London-derbyet står ikke klart.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer