1 min læsningOfficielt: Nottingham Forest præsenterer 19. signing – henter midtstopper hos konkurrenter

Nottingham Forest må uden tvivl tage prisen som sommerens mest aktive hold på transfermarkedet målt på tilgange.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Wolverhampton Wanderers v Fulham - Molineux Stadium, Wolverhampton, Britain - October 4, 2020 Wolverhampton Wanderers' Willy Boly in action with Fulham's Aleksandar Mitrovic Pool via REUTERS/Jan Kruger EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Nottingham Forest henter Willy Boly fra Wolverhampton.

Skiftet er i sig selv ikke vildt bemærkelsesværdigt, men den 31-årige ivorianer er klubbens 19. signing denne sommer.

Ja, du læste rigtigt… 19 spillere har Nottingham Forest hentet denne sommer, hvorfor oprykkerne nu blot mangler én tilgang, inden de kan stille en startellever og en hel bænk udelukkende med sommertilgange.

Den 31-årige forsvarsspiller forlader Wolves ovenpå en weekend, hvor han ikke dukkede op til kamp, på trods af at manager Bruno Lage havde udtaget ham.

Willy Boly har fået en aftale af to års varighed hos de indkøbsivrige oprykkere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer