2 min læsningKasper Kusk genforenet med Kent Nielsen: Har altid drømt om at spille under ham igen

Kasper Kusk skiftede på deadline-day fra barndomsklubben AaB til Silkeborg IF, men ikke alting er nyt for den 30-årige offensivspiller, der bliver genforenet med flere tidligere holdkammerater samt cheftræner Kent Nielsen.

2 min læsning
Kasper Kusk første træning i Silkeborg IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I starten af august scorede Kasper Kusk på JYSK Park i Silkeborg.

Det får han mulighed for at gøre meget mere fremover, for onsdag skiftede han nemlig AaB ud med netop Silkeborg IF.

I Silkeborg kommer Kasper Kusk igen til at skulle spille under cheftræner Kent Nielsen, som han i perioden fra 2011 til 2014 spillede 88 kampe under i AaB, hvor det også blev til en dansk double. Den genforening har været undervejs flere gange, men nu er den altså blevet en realitet.

– Det var et eller andet sted ham (Kent Nielsen, red.), der satte rigtigt gang i min karriere. På en eller anden måde har jeg altid drømt om at kunne komme til at spille under ham igen, det har været tæt på mange gange, men her til sidste lykkedes det endelig, fortæller Kasper Kusk til campo.dk.

Selv er Kusk heller ikke i tvivl om, at den tidligere AaB-træner har trukket i trådene bag scenen, da Kusk skulle hentes til klubben.

– Jeg tænker, at han har spillet en forholdsvis stor rolle, i og med at han er træner og også bestemmer en del om, hvilke spillere der skal købes, så jeg går da ud fra, at han har haft noget at sige, siger Kusk, der torsdag trænede med i sin nye klub for første gang.

– Det har været en stor fornøjelse. Det er et dejligt sted at komme med mange rigtig, rigtig gode mennesker. Jeg kender en del og kender trænere, så det har været nemt at falde ind første dag.

30-årige Kasper Kusk har i denne sæson spillet seks ud af syv kampe for AaB. Et enkelt mål er det blevet til; Det var en hovedstødsscoring i 3-1-nederlaget til Silkeborg den 8. august.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer