1 min læsningHighlights: United fortsætter sejrsstimen og forværrer Leicester-krisen

Torsdag aften fortsatte Manchester United sejrsstimen, mens Leicester igen måtte gå fra banen uden point.

1 min læsning
Leicester-Manchester United Highlghts

Manchester United har fået gang i Premier League-sejrene, mens Leicester blot har et enkelt point. Torsdag mødtes de to klubber på King Power Stadium, hvor Christian Eriksen igen var at finde i startopstillingen.

Jadon Sancho bragte United i front med en dribling rundt om Leicester-målmanden efterfulgt af en kølig inderside i det tomme mål. Anden halvleg bød på chancer i begge ender. De største faldt omkring Leicesters mål, hvor Eriksen og indskiftede Cristiano Ronaldo var tæt på at fordoble føringen, men scoringen udeblev.

United sikrede sig dermed tre point for tredje kamp i streg, hvilket bringer dem op på femtepladsen i tabellen, mens Leicester fortsat er uden sejr i bunden af Premier League.

Leicester – Manchester United (Jadon Sancho, 23′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer