1 min læsningThomas Frank storroser dansker: Afleveringer på højeste niveau

Thomas Frank har lutter roser til flere af sine spillere, ovenpå en sæsonstart der har budt på flot spil og en sejr over Manchester United.

1 min læsning

Brentford har fået en spillemæssig flot start på Premier League.

Resultatmæssigt toppede det i anden spillerunde, hvor Brentford tog en 4-0 sejr over Manchester United.

Mathias Jensen har været med fra start hos Thomas Frank i alle fire spillerunder, og danskeren har kvitteret for tilliden med et mål og to oplæg. Thomas Frank er begejstret for sin midtbaneslider.

– Jeg er så glad på Mathias’ vegne. Hvis du ser tilbage, over alt den tid han har været her, så har han været meget succesfuld. Han ser så frisk og klar ud. Hans lange afleveringer var på allerhøjeste niveau imod Everton, og hans presspil var meget imponerende, lyder det fra Thomas Frank på et pressemøde tirsdag.

Lidt længere fremme på banen har Ivan Toney været i forrygende form. Den danske manager påpeger, at Toney snart burde være kandidat til det engelske landshold.

Medie: Championship-dansker kan blive næste store millionsalg

– Ivan har presset på i noget tid. I denne sæson har han allerede lavet to mål, to oplæg, været marginalt offside to gange i Fulham og ramt indersiden af stolpen mod Everton – det er unikke stats, siger Thomas Frank om sin angriber.

Brentford spiller tirsdag aften på Selhurst Park mod Crystal Palace i femte runde af Premier League. Den kamp kan følges på Viaplay og TV3 MAX.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer