2 min læsningFodboldekspert efterlyser 9’er i FCK: Disse danske landsholdsspillere skal ‘PC’ hente til mestrene

F.C. København har sikret sig et trecifret millionbeløb. Hvis det står til Ken Ilsø, skal de penge geninvesteres i en ny 9'er.

2 min læsning
Randers FC møder FC København i runde 8 i superligaen på Cepheus Park Randers, søndag den 12. september 2021. FCK's sportschef Peter Christiansen.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Efter 0-0 i returopgøret mod Trabzonspor kvalificerede F.C. København sig til Champions League.

Med kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil lander en stor pose penge på københavnernes bord. Nærmere bestemt sikrer FCK sig et trecifret millionbeløb for kvalifikation.

Og de penge skal geninvesteres i truppen – i hvert fald hvis TV3 SPORT-ekspert Ken Ilsø sad i sportsdirektør-stolen. Fodboldeksperten ser en mangel i FCK-truppen og regner med, at sportsdirektør Peter Christiansen også har blikket rettet mod forreste geled.

– Man kommer til at få en masse Champions League-millioner ind. En af de positioner, som ‘PC’ helt afgjort kigger på, er 9’er-positionen. Det har vist sig igen og igen, at når de virkelig kommer under pres i store kampe, skal de have en opspilsstation de kan spille den op på, lyder det fra Ken Ilsø.

Eksperten er heller ikke bleg for at udpege, de spillere han ser som potentielle emner for FCK. Her er det to landsholdsspillere, der er førsteprioritet.

Cavani blev tilbudt til FCK

– Drømmesigningen for FCK er selvfølgelig Dolberg. Ikke nok med, at han er set i København, så har han lidt problemer med skulderen og har ikke fået den fornødne spilletid i Nice. Det kunne være en god mulighed for at vise nogle muskler. At hente ham til F.C. København ville være noget af et scoop, siger Ilsø og fortsætter med transferemne nummer to.

– Yussuf Poulsen, den evige breddespiller i Leipzig. Han kan have lidt svært ved at finde vej til netmaskerne, men hvis der er noget han kan, så er det at være en god opspilsstation, siger Ken Ilsø.

Udover de to danske landsholdsspillere nævnes Jean-Pierre Nsame også som et potentielt emne. Den 29-årige angriber spiller i Young Boys og har i indeværende sæson scoret ni mål i 13 kampe.

Jess Thorups tropper skal fredag forsøge at rejse sig mod Silkeborg, når Kent Nielsen og co. gæster Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer