1 min læsningTidligere Arsenal-spillere sender Schmeichel og co. under stregen

Nice og Kasper Schmeichel er nu at finde under nedrykningsstregen efter endnu et nederlag søndag.

1 min læsning
Soccer Football - Ligue 1 - OGC Nice v Olympique de Marseille - Allianz Riviera, Nice, France - August 28, 2022 OGC Nice's Kasper Schmeichel looks on after conceding their third goal scored by Olympique de Marseille's Alexis Sanchez as Olympique de Marseille's Dimitri Payet, Jonathan Clauss and teammates walk back to their half REUTERS/Eric Gaillard

Kasper Schmeichel og Nice har endnu til gode at vinde i Ligue 1. Søndag eftermiddag var det en rivieradyst mod Marseille, og igen lykkedes det ikke for Schmeichel og co.

I første halvleg gjorde to tidligere Arsenal-spillere det onde ved Nice, da Alexis Sanchez scorede til 1-0 efter ti minutter, inden Nuno Tavares gjorde det til 2-0 efter godt en halv times spil. Her stod Matteo Guendozi, der også har en fortid i Arsenal, for assisten.

Kort før pausen udbyggede Alexis Sanchez til 3-0, og den føring kunne Nice ikke overkomme, hvorfor kampen endte 3-0. Da Troyes samtidig vandt deres kamp mod Angers, er Kasper Schmeichel og Nice nu rykket ned som nummer 18 ud af 20 i Ligue 1. Dermed er de under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer