2 min læsningThorup tosset: Hvad fanden er det for noget?

F.C. Københavns cheftræner, Jess Thorup, var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres præstation i 1-3-nederlaget til FC Nordsjælland.

2 min læsning
Foto: Stringer/Ritzau Scanpix

Det har næppe flydt med roser og god stemning i F.C. København-omklædningsrummet hverken i pausen eller efter kampen.

Københavnerne tabte ganske klart med hele 3-1 til FC Nordsjælland søndag eftermiddag, og det resultat kommer oven på midtugens triumf, hvor det lykkedes F.C. København at sikre sig adgang til det forjættede land – Champions League gruppespillet.

– Jeg sagde til spillerne i pausen: I spiller jeres egen kamp, hvad fanden er det for noget? Det her er en teamsport – vi spiller som hold, det er det vi lige har vist, at vi har skabt gode resultater på, hvordan kan man så gå ind og spille sin egen kamp og træffe sine egne valg, det kan vi simpelthen ikke være bekendt, sagde Jess Thorup efter kampen til 6’eren.

– Jeg har brug for, og det har jeg sagt til spillerne, at de individuelt lige kigger sig selv i spejlet og vurderer, om det her er værdigt for F.C. København. Vi er helt bevidst om, at vi leverer en god præstation i Champions League, men for mig er det en bonus, vi skal huske på, at smøret på brødet ligger i Superligaen, og hvis vi ikke kan håndtere at spille hver tredje-fjerde dag, så er vi ikke vores opgaver voksen, lød det videre fra københavnernes cheftræner.

Jess Thorup skiftede ved pausen, hvor der allerede stod 2-0 til FC Nordsjælland, både Lukas Lerager og Mohamed Daramy ud, men det kunne have været mange flere.

– Jeg skifter to mand i pausen, og det var helt sikkert fordi de ikke gjorde det godt, men jeg kunne reelt have skiftet 11 mand. Jeg havde desværre kun fem udskiftninger, og jeg var nødt til at gøre noget for at give en trodsreaktion.

– Vi laver nogle individuelle fejl, hvis vi ikke kan spille sådan en kamp her i Nordsjælland, så kan vi heller ikke spille Champions League. Nu skal vi til at steppe op individuelt og vise, at vi vil være med på det niveau her, og det synes jeg ikke vi gør i dag, og det er jeg mega skuffet over, lød det videre fra Thorup.

Med søndagens nederlag er F.C. København fortsat at finde i bund-seks i Superligaen, hvor ni point i syv kampe blot rækker til en øjeblikkelig syvendeplads.

Næste opgave for F.C. København er fredagens kamp mod Silkeborg IF, der heller ikke er voldsomt godt kørende for tiden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer