1 min læsningStolpe ud, stolpe ud for PSG’s stjerner i Monaco-deler

Paris Saint-Germain måtte nøjes med det ene point, da Monaco søndag aften kom på besøg i den franske hovedstad.

1 min læsning
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) celebrates with Paris Saint-Germain's French defender Presnel Kimpembe after scoring his team's first goal during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and AS Monaco at The Parc des Princes Stadium in Paris on August 28, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP)

Lionel Messi ramte indersiden af højre stolpe, hvorefter Kylian Mbappé foran et tomt mål ramte venstre stolpe.

Situationen, der fandt sted i slutningen af første halvleg var meget sigende for Paris Saint-Germain’s aften mod Monaco, der endte i en deler.

PSG dominerede i alle spillets facetter, men Kevin Volland bragte i første halvleg monegaskerne på 1-0. Den føring holdt indtil midten af anden halvleg, hvor Neymar både skaffede og udnyttede et straffespark, der sikrede slutresultatet 1-1.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer