1 min læsningLewandowski lynede i Barca-sejr og er nu delt LaLiga-topscorer

Robert Lewandowski scorede to mål for FC Barcelona, da de søndag aften slog Valladolid på Camp Nou.

1 min læsning
Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Real Valladolid - Camp Nou, Barcelona, Spain - August 28, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski celebrates scoring their third goal REUTERS/Nacho Doce

Andreas Christensen var ikke med for FC Barcelona i aftenens opgør grundet sygdom. Til gengæld er et andet nyindkøb stemplet ind.

Robert Lewandowski har fortsat sin målform fra Bayern München. Sent søndag aften gik det udover Valladolid der efter to scoringer fra polakken og en enkelt fra Pedri og Sergi Roberto måtte se sig slået med 4-0.

Den polske skarpretter har efter sine tre første LaLiga-kampe nettet fire gange. Det bringer ham op på siden af Real Betis-angriberen Borja Iglesias. De to deler førstepladsen på LaLigas topscorerliste. Samtidig er det første gang siden 2011, at en spiller har scoret fire mål i sine første tre LaLiga-optrædener. Dengang gjorde Radamel Falcao det for Atletico Madrid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer