2 min læsningAaB bekræfter: Gammel kending kan være på vej tilbage

Den tidligere AaB-angriber Sebastian Grønning blev fredag løst fra sin kontrakt i Sydkorea, og nu kan han meget vel være på vej tilbage til den nordjyske klub.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han spillede både ungdomsfodbold og sine første seniorår i klubben.

Nu kan den tidligere AaB-angriber, Sebastian Grønning, være på vej tilbage til den klub, der gav ham debut i Superligaen tilbage i juli 2016.

Den 25-årige angriber er nemlig blevet løst fra sin kontrakt i sydkoreanske Suwon, hvortil han blev solgt fra Viborg i januar. Grønning kostede asiaterne cirka syv millioner kroner, men nu kan AaB – og alle andre – altså hente ham kvit og frit.

– Det vil altid være interessant, når en tidligere AaB-spiller som Sebastian Grønning bliver løst fra sin kontrakt. Det er ikke overraskende for os, da vi har været i dialog med ham og hans bagland i nogen tid. Først var der tale om en mulighed for at leje ham, men den mulighed blev meget naturligt taget af bordet, siger AaB’s spotschef Inge André Olsen til Nordjyske.

Sebastian Grønning nåede i sidste sæson at score seks mål i 17 kampe for Viborg FF i Superligaen, inden det eksotiske udland kaldte.

AaB med trist nyt: Angriber ude på ubestemt tid

Sæsonen forinden var han en af hovedarkitekterne bag Viborgs oprykning til Superligaen, da han scorede 23 mål i 30 kampe i den danske NordicBet Liga.

Sebastian Grønning har foruden AaB og Viborg repræsenteret Hobro IK og Skive IK.

AaB meldte tidligere på ugen ud, at klubbens nuværende angriber, Kasper Høeg, ville være ukampdygtig på ubestemt tid, efter han havde pådraget sig en hovedskade i privat regi.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer