1 min læsningMedie: Erik ten Hag deltog i sin egen løbestraf

Da Manchester United sidste weekend tabte 0-4 til Brentford, fik de løbestraf af ten Hag. En straf han angiveligt selv tog del i.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Liverpool - Old Trafford, Manchester, Britain - August 22, 2022 Manchester United manager Erik ten Hag applauds fans after the match REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United-spillerne fik annulleret deres fridag efter nederlaget til Brentford.

I stedet skulle de ud at løbe en tur. En tur på 13,8 kilometer. Det skulle de, da det var det antal kilometer de løb mindre end Brentford. Det skriver The Athletic.

Efter sigende var spillerne ikke positivt stillet overfor at få denne straf, men da de fandt ud, at Erik ten Hag tog del i straffen, for at vise holdånd til truppen, reagerede de angiveligt meget positivt og overraskede.

Den hollandske manager skulle have følt, at han også bar en del af ansvaret for, at kampen mod Brentford gik så galt, som den gjorde, og derfor valgte han at løbe de 13,8 kilometer sammen med truppen.

Otte dage efter denne løbestraf, lignede De Røde Djævle også et hold, der havde lyst til at løbe, fighte samt arbejde det mere, da de slog Liverpool 2-1.

Det skal de forsøge at følge op på, når på lørdag gæster Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer