1 min læsningHighlights: Saksespark, Grønbæk-scoring og forlænget spilletid i dramatisk CL-dyst

Albert Grønbæk bragte tingene tilbage i balance tyve minutter før tid og tvang kampen i forlænget spilletid. Det var dog forgæves i sidste ende.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League Qualifying - Play-off Second Leg - GNK Dinamo Zagreb v Bodo/Glimt - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - August 24, 2022 GNK Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic scores their second goal REUTERS/Antonio Bronic

Bodø/Glimt sejrede i første playoff-opgør mod Dinamo Zagreb og havde 1-0 med i bagagen til Kroatien.

I returopgøret trak det dog hurtigt op til kroatisk avancement, men danske Albert Grønbæk ville det anderledes og sendte kampen i forlænget spilletid, inden kroaterne med to sene scoringer bragte sig på 4-1 og sikrede sig videre avancement.

Dagens detalje kom fra Bruno Petkovic, der elegant saksesparkede bolden i mål til 2-0 efter en halv time spil. Albert Grønbæks mål til 2-1 skal dog ikke forglemmes, da den tidligere AGF’er med listige driblinger på kanten af feltet driblede sig selv fri til scoring og sørgede for forlænget spilletid.

Dinamo Zagreb 1-0 (Mislav Orsic, 4′)

Dinamo Zagreb 2-0 (Bruno Petkovic, 35′)

Dinamo Zagreb 2-1 (Albert Grønbæk, 35′)

Dinamo Zagreb 3-1 (Josip Drmic, 118′)

Dinamo Zagreb 4-1 (Petar Bockaj, 120′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer