1 min læsningHighlights: Første superligamandskab ude af Pokalen efter nederlag i lokalopgør

Første superligamandskab er onsdag aften blevet sendt ud af pokalturneringen, mens et Serie 3-hold fortsat er at finde i turneringen.

1 min læsning
Superligakampen mellem AGF og Lyngby i Aarhus mandag den 15. august 2022

Onsdag aften er den første superligaklub blevet ekspederet ud af pokalturneringen. Oprykkerne fra Lyngby skulle på en kort smuttur til Helsingør Stadion og heldigvis også kun en kort tur hjem efter helsingoranerne havde taget sejren på 2-0.

Første halvleg var målløs, men efter blot to minutter af anden halvleg åbnede Callum McCowatt ballet for hjemmeholdet. Tyve minutter før tid udbyggede 17-årige Alexander Lyng til 2-0 på trods af Lyngbys pres.

2-0 blev kampens slutresultat, og dermed er Lyngby det første superligahold, der er røget ud af pokalturneringen. Samtidig er Serie 3-klubben FC Culpa fortsat at finde i turneringen. De spiller den 31. august mod FC Roskilde.

FC Helsingør 1-0 Lyngby BK (Callum McCowatt, 47′)

FC Helsingør 2-0 Lyngby BK (Alexander Lyng, 47′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer