1 min læsningHighlights: Bah og Benfica buldrer ind i Champions League

Benfica og Alexander Bah er i den kommende sæson med i det fineste europæiske fællesskab. Det står klart efter to opgør mod Dynamo Kyiv.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League Qualifying - Play-off Second Leg - Benfica v Dynamo Kyiv - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - August 23, 2022 Benfica's Morato and Nicolas Otamendi celebrate after the match REUTERS/Pedro Nunes

Alexander Bah og Benfica er klar til dette års Champions League efter samlet sejr over Dynamo Kyiv.

Før tirsdagens opgør på Estadio da Luz havde portugiserne sikret sig et godt udgangspunkt med en 2-0 sejr i Polen, og i aftenens kamp var de undertippede ukrainske gæster ikke tæt på at lave comeback. Danske Bah så hele kampen fra Benficas bænk.

Allerede i første halvleg bankede Benfica 3-0 sejren på plads, da Nicolas Otamendi, Rafa Silva og David Neres kunne notere sig for et mål hver. Anden halvleg var målløs, hvorfor Benfica med samlet 5-0 er videre til Champions League.

Benfica 1-0 Dynamo Kyiv (Nicolas Otamendi, 27′)

Benfica 2-0 Dynamo Kyiv (Rafa Silva, 40′)

Benfica 3-0 Dynamo Kyiv (David Neres, 42′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer