Premier League

Medie: Casemiro har fået Ronaldo til at ombestemme sig

Cristiano Ronaldo har stort set hele sommeren ønsket sig at skifte Manchester United ud med en klub, hvor han kan får Champions League-fodbold. Den holdning kan nu have ændret sig.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo bliver i Manchester United.

Så klar er udmeldingen fra spanske og portugisiske medier, efter forlydender ellers hele sommeren har lydt på, at den portugisiske superstjerne bestemt ikke er fornøjet over udsigten til at skulle spille Europa League.

Den del har Ronaldo formentlig heller ikke slået sig helt til tåls med endnu, men alligevel har han ændret mening, og det er der én klar grund til: Casemiro.

– Cristiano har accepteret at blive i Manchester United. Casemiros ankost var vigtigt for beslutningen. Sådan lyder informationen, skriver den portugisiske transfer-journalist Pedro Almeida.

Ifølge den portugisiske journalist skulle det altså være Ronaldos tidligere holdkammerat i Real Madrid, der har fået portugiseren til at vende på en tallerken, men årsagen kan også være en anden.

I hvert fald mener flere medier at vide, at Ronaldos bagland senest er blevet afvist af BVB Dortmund, og dermed skulle der ikke være flere Champions League-klubber, der realistisk er i stand til at hente den løntunge verdensstjerne.

Medie: Vild byttehandel under opsejling mellem Chelsea og Manchester United

Tidligere har både Chelsea, PSG, Atletico Madrid og sågar FC Barcelona været nævnt som mulig ny destination for Ronaldo, men alle har angiveligt afvist muligheden, og nu står Ronaldo så tilbage uden yderligere muligheder.

Dermed ser det ud til, at Ronaldo må nøjes med at skulle spille Europa League i denne sæson – for første gang siden han forlod Sporting Lissabon som teenager i 2003.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P