Dansk Fodbold

SønderjyskE forlænger med profil

Efter en forrygende sæsonstart, har SønderjyskE valgt at forlænge aftalen med en af klubbens profiler, Emil Frederiksen.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

To mål og to assists i fre kampe.

Det er Emil Frederiksens statistik for denne sæson indtil videre, og det har sandsynligvis også spillet ind, da SønderjyskE og den 21-årige offensivspiller satte sig om bordet og forhandlede en kontraktforlængelse på plads.

SønderjyskEs sportsdirektør, Esben Hansen, kalder kontraktforlængelsen for rettidig omhu. Det gør han til klubbens hjemmeside.

– Vi er meget glade for at have forlænget kontrakten med Emil Frederiksen. Han havde mere end et år tilbage af den eksisterende kontrakt, men jeg vil kalde det rettidig omhu, at vi nu har forlænget aftalen frem til sommeren 2025.

Også den formstærke offensivspiller selv er glad for forlængelsen. Her peger han desuden på klubbens cheftræner, Henrik Hansen, som en af hovedårsagerne til, at han det seneste halve år har taget store skridt i sin udvikling.

– Det er dejligt at have forlængelsen på plads. Jeg er glad for at møde ind hver dag i SønderjyskE, og jeg tager glad hjem fra træning hver dag, så der er bare smil på læben, og det er det vigtigste for mig.

– Jeg føler, at jeg har udviklet mig godt i klubben. Det har været en opadgående kurve, og især efter Henrik Hansen er kommet til, har det taget fart, og jeg har fået en god rolle på holdet, lyder det fra Emil Frederiksen.

Esben Hansen om nye SønderjyskE-ejere: Ambitionerne er tårnhøje

Emil Frederiksen står noteret for 81 kampe i SønderjyskE-trøjen, efter han kom til klubben fra SC Heerenveen i begyndelsen af 2020.

Den nye aftalerne mellem parterne løber frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P