1 min læsningBrasiliansk Arsenal-flop træner med i Fulham

Efter over 350 kampe i engelsk fodbold for både Arsenal og Chelsea træner han nu med i Fulham.

1 min læsning
Soccer Football - Brasileiro Championship - Corinthians v Juventude - Neo Quimica Arena, Sao Paulo, Brazil - June 11, 2022 Corinthians' Willian in action REUTERS/Carla Carniel

I Chelsea gik det godt, i Arsenal var det skidt og Corinthians forlod han på grund af dødstrusler mod ham selv og familien.

De seneste år, har været en omtumlet affære for Willian, som i Chelsea ellers slog sit navn fast som en stjernespiller.

Den stjerne falmede gevaldigt efter skiftet til konkurrenterne fra Arsenal, og efter bare et enkelt år hos The Gunners lod de ham gå på en fri transfer til brasiliansk fodbold.

Det var dog heller ikke en succes for Willian. Han fandt sig aldrig rigtig til rette i Corinthians, og da han selv og familien blev udsat for dødstrusler, blev han enig med klubben om at ophæve kontrakten.

Den forhenværende landsholdsspiller står derfor uden kontrakt nu. Noget Fulham har draget nytte af og tilknyttet ham i den forstand, at han træner med lige nu.

Fulham skulle angiveligt være interesserede i, at få Willian på kontrakt men vil først sondere terrænet for alle muligheder. Willian skulle også selv have størst interesse i at flytte tilbage til London, hvor han og familien befandt sig i otte år.

Bekræftet: Fulham henter forsvarsspiller hos PL-konkurrent

Den seneste sæson i Corinthians endte meget uforløst, da han på trods af 45 spillede kampe kun endte med et enkelt mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer