1 min læsningAaB-boss: Truppen er stærk nok

Den dårlige sæsonstart i AaB kommer ikke til at betyde, at klubben afsætter flere penge til forstærkninger på transfermarkedet. Truppen er i forvejen stærk nok, lyder det.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ser man på pointene og resultaterne, så ville forstærkning af spillertruppen ikke være helt af vejen.

AaB har sparket superligasæsonen i gang med sølle to point i fem kampe, og selvom det er tidligt, så betyder det for nuværende, at den nordjyske klub indtager en plads, der sidst på sæsonen er lig med nedrykning fra Superligaen.

Den dårlige sæsonstart betød onsdag, at klubben nedjusterede forventningerne til årsregnskabet med op til 10 millioner kroner, så der nu forventes et underskud i omegnen 10 til 15 millioner kroner. Den nedjustering skyldes dog ikke, at klubben tilføjer flere penge til transferbudgettet.

– Vi synes jo, truppen er stærk nok, så der er ikke blevet afsat ekstra penge til at gå ud og købe spillere for. Det har vi ikke, så det har ikke ændret sig, siger Inge André Olsen til Nordjyske, der dog ikke vil afvise, at der kommer nye spillere til klubben.

Dermed ser det ud til, at det skal være gratis spillere, hvis der skal ske tilføjelser til truppen. Det er AaB dog heller ikke ubekendte med.

AaB efter dårlig start: Nedjusterer forventninger med tocifret millionbeløb

I dette transfervindue har klubben hentet Allan Sousa, Lars Kramer, Andreas Poulsen og Josip Posavec ganske gratis, mens Kilian Ludewig er lejet i RB Salzburg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer