Dansk Fodbold

31-årig tæt på 300 superligakampe – nu træner han i Serie 4-klub med drøm om Champions League

To danske mesterskaber og to pokaltitler er på CV'et. Nu er Rilwan Hassan med til træning i Serie 4-klub.

FCM-profil består indfødsretsprøve og vil på landsholdet - - - Superligaen FC Midtjylland vs Hobro IK mandag d. 14. marts 2016 i MCH-Arena, Herning. FCMs Rilwan Hassan. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)

To danske mesterskaber, to pokaltitler, 30 europæiske optrædener og knap 300 superligakampe.

Alt det står på Rilwan Hassans imponerende CV. Den tidligere FC Midtjylland- og SønderjyskE-spiller træner i disse dage med i en Serie 4-klub.

I den forgangne sæson rykkede den 31-årige nigerianer ned fra Superligaen med SønderjyskE. Siden har han stået uden kontrakt.

Både mandag og onsdag har den tidligere superligaprofil trænet med hos FCH 6100, der ligesom Hassans tidligere arbejdsgiver også har hjemmebane i Haderslev.

I den sønderjyske klub drømmer de stort. På klubbens Instagram kan man få lov at følge med i ‘FCH 6100’s rejse fra Serie 5 til Champions League’.

Selvom drømmen om Champions League nok skal tages med et gran salt vækker det glæde hos fodbolddirektør Simon Hansgaard, at den tidligere superligaspiller har valgt at træne med i klubben.

– Han er en klasse spiller, og vi kan tydeligt se, at han har stor erfaring fra Superligaen. Vi tager det som et stort skulderklap til hele holdet, at han har valgt at træne med. Selvom vi spiller serie 4 på papiret, så vidner Rilwans tilstedeværelse om, at vi hører hjemme i en meget højere række, siger Simon Hansgaard til Viaplay.

Nedenfor kan du se Rilwan Hassan i aktion hos serieklubben

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P