Jon Dahls sejrsstime faldt til jorden med et brag

Jon Dahl og Blackburn var før aftenens opgør mod Reading ubesejret, men den status blev banket væk af sidste sæsons nedrykningskandidater.

Jon Dahl Tomasson på besøg på Johan Cruijff Arena - Det danske herrelandshold i fodbold træner på Johan Cruijff Arena, Amsterdam fredag den 25. marts 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Jon Dahl Tomasson og Blackburn Rovers har haft en helt forrygende start på sæsonen med fire sejre på stribe.

I de seneste fire havde Blackburn sågar ikke lukket mål ind. Begge stimer sluttede brat onsdag aften mod Reading

Reading sluttede sidste sæson som nummer 21 i Championship og reddede sig akkurat endnu en sæson i den næstbedste række, men onsdag aften viste de sig som det stærkeste mandskab.

Allerede efter et kvarter bragte Reading sig foran, inden de i anden halvleg bragte sig på både 2-0 og 3-0. Jon Dahls tropper dominerede kampen på boldbesiddelse men havde svært ved at skabe chancer.

Derfor kunne Blackburn efter 90 minutters fodbold kigge op på tavlen og se slutresultat 3-0.

På trods af Tomassons første nederlag i Blackburn-sædet er danskerens klub tophold i Championship – ét point foran Hull og Watford.