1 min læsningTransferjournalist: United interesseret i Atletico-brasilianer

Manchester United har udset sig forstærkning til offensiven hos Atletico Madrid. Den spanske klub har i første omgang afvist tilnærmelserne.

1 min læsning
Soccer Football - LaLiga - Getafe v Atletico Madrid - Coliseum Alfonso Perez, Getafe, Spain - August 15, 2022 Atletico Madrid's Matheus Cunha in action with Getafe's Jaime Seoane REUTERS/Isabel Infantes
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United ligger efter to runder af Premier League som absolut bundprop med målscoreren 1-6.

Erik ten Hag jagter en ny profil til offensiven, og her har han tilsyneladende udset sig en brasilianer i spansk fodbold.

‘Red Devils’ har talt med Matheus Cunha’s agenter i de sidste dage angående et skifte til Old Trafford. Han spiller til dagligt i Atletico Madrid, der dog i første omgang har været afvisende.

United er ikke nået til enighed med Atletico Madrid endnu om en transfersum. Spanierne vil angiveligt have mere end 50 millioner euro eller 370 millioner kroner for at slippe Cunha denne sommer. Det skriver transferjournalist Fabrizio Romano.

Den 23-årige angriber kom til Madrid sidste sommer, da han tog skiftet fra Hertha Berlin.

Erik ten Hag straffer United-trup med særlig distance

Allerede i vinters var der bud efter Cunha, men dengang var det Jürgen Klopp og co., der bankede på Atleticos dør. Som bekendt blev de dengang afvist.

Cunha står efter et år under Simeone noteret for 37 kampe med syv mål og syv oplæg som resultat. Dog skal det bemærkes, at Cunha ofte har optrådt i rollen som indskifter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer