Müller scorede hockey-mål i Bayern-sejr

Thomas Müller stod for dagens detalje, da Bayern München slog Wolfsburg i anden runde af Bundesligaen.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v VfL Wolfsburg - Allianz Arena, Munich, Germany - August 14, 2022 Bayern Munich's Thomas Muller celebrates scoring their second goal with Serge Gnabry and teammates REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Bayern München har fortsat, hvor de slap i sidste sæson. Efter to runder topper mandskabet fra Sydtyskland den bedste tyske række.

I søndagens 2-0 sejr over Wolfsburg brillierede stjernerne fra Bayern i en flot første halvleg.

Sadio Mané startede showet efter tyve minutter, men fik sin scoring annulleret af VAR for offside.

Godt ti minutter senere blev det alligevel 1-0, da Jamal Musiala mosede sig igennem to Wolfsburg-forsvarere på kanten af feltet og bragede bolden i mål.

Kampens detalje skulle dog findes kort før pausen, da den tyske altmuligmand Thomas Müller fandt endnu en lækker detalje frem fra værktøjskassen.

Bayern-direktør afviser rygter om salg af offensiv profil

Joshua Kimmich afsluttede fra kanten af feltet, og mens Wolfsburgs forsvar og målmand var på vej i den ene retning, styrede Müller i hockey-stil den hårde afslutning ind i den anden side af målet. Du kan se det flotte mål i toppen af artiklen.

I anden halvleg faldt der ro på opgøret, og Wolfsburg slap fra Allianz Arena med 0-2 i baggagen. Jonas Wind var ikke med for gæsterne på grund af en lårskade.