1 min læsningSkuffet Niels Frederiksen efter exit: Vi mangler coolness

Niels Frederiksen var en skuffet mand efter straffesparkskonkurrencen mod Basel, hvor han mener, at Brøndby mangler de sidste procenter.

1 min læsning
Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen. Europa Conference League kvalifikationskampen mellem Brøndby IF og FC Basel i Brøndby torsdag den 4. august 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Schweiz og FC Basel blev endestationen i europæisk fodbold for Brøndby.

Brøndby IF måtte torsdag aften nemlig se sig slået ud af Conference League-playoff, da de tabte til FC Basel efter straffesparkskonkurrence.

Efter kampen var Brøndby-træner, Niels Frederiksen, en slagen og mærket mand, men kommer sit besyv på, hvorfor det endte som det gjorde, for holdet fra Vestegnen.

– Vi mangler lidt coolness i nogle situationer, og de virker til, at de lige har 10-15 procent mere erfaring og rutine, end vi har. Og det gør, at de spiller lidt klogere i nogle situationer, hvor vi ikke får holdt fast i bolden i nogle vigtige faser.

De er ikke bedre som kollektiv end os i dag, men de har nogle virkelig dygtige individualister.

– Straffesparket er et lotteri, men de er bare lidt mere rolige og skarpere end os, og så taber man desværre, fortæller Frederiksen til holdets hjemmeside.

Brøndby skal forsøge at komme tilbage på sporet allerede på søndag, hvor de på hjemmebane tager imod kriseramte OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer