1 min læsningMedie: Så sker det endelig – Wass til lægetjek

Ifølge B.T. er Daniel Wass Brøndby-spiller inden længe, da han i dag skal gennemgå lægetjekket med de blå-gule.

1 min læsning
Daniel Wass Herrelandsholdet i fodbold er samlet og træner forud for de kommende Nations League kampe, på Peter Bangsvej på Frederiksberg torsdag den 26. maj 2022.. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby-fansene har ventet på det længe – og nu skulle den endelig være god nok.

Daniel Wass skifter til Brøndby. Det skriver B.T.

Efter sigende blev landsholdsspileren fløjet til Roskilde Lufthavn i går, mens Brøndby spillede i Schweiz mod FC Basel, hvor Wass landede i privatfly.

Wass skiftede til Atletico Madrid for blot et halvt år siden, men da han blev alvorlig skadet allerede i sin første kamp for det spanske storhold, var spilletiden derefter selvklart ikke-eksisterende.

Og spilletid vil han have, da VM står for døren om blot tre måneder. Landstræner Kasper Hjulmand har også givet udtryk for, at kun spillere i form kommer med til VM. Det har angiveligt været medvirkende til Daniel Wass’ skifte hjem til Brøndby.

Så da Atletico Madrid hentede Nahuel Molina i Udinese tidligere på sommeren, der også spiller højreback, fik Wass løbepas.

Om det er nok for Brøndby-fansene til at tilgive Carsten V. Jensen, der på de sociale medier har fået megen kritik af selvsamme fans, må tiden vise. Men mon ikke, det i første omgang giver et lille smil på læben, for de hårdtprøvede fans af holdet fra Vestegnen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer