1 min læsningAlexander Zorniger færdig på Cypern

Den tidligere Brøndby-træner, tyske Alexander Zorniger, er færdig som cheftræner i den cyrpriotiske klub Apollon Limassol.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter 39 kampe i spidsen for cypriotiske Apollon Limassol, er tyske Alexander Zorniger færdig.

Den 54-årige tysker startede sit nu tidligere job på Cypern i juni sidste år, og selvom hans kontrakt løb til juni næste år, så stopper de to parter samarbejder nu. Det skriver Apollon på sin hjemmeside.

Også Zornigers to assistenter er færdige i den cypriotiske klub, som de i sidste sæson var med til at føre til det første mesterskab på Middelhavsøen siden 2006.

-Vi takker oprigtigt Alexander Zorniger og hans assistenter for deres bidrag til vores hold og ønsker dem enhver succes i både deres professionelle og private karriere, lyder det i en pressemeddelelse fra Apollon.

Sæsonen på Cypern er endnu ikke gået i gang, så de forsvarende mestres kommende træner overtager formentlig holdet inden sæsonstart.

Alexander Zorniger har tidligere været træner i både RB Leipzig og Stuttgart, og på det seneste er den tyske manager på rygteplan sat i forbindelse med det ledige trænersæde i danske FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer