1 min læsningTonni Adamsen: Det er det her man drømmer om

Tonni Adamsen glæder sig over skiftet til Silkeborg IF, hvor han især ser frem til, at skulle prøve kræfter med europæisk fodbold.

1 min læsning
Silkeborg's Tonni Adamsen bliver skiftet til sin debut og scorer til 3-1 under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Tonni Adamsen fik mandag aften sin debut for Silkeborg IF – og det blev en god af slagsen.

Her stemplede han nemlig ind og kom på måltavlen til 3-1, da Silkeborg slog Aab med selvsamme cifre.

Adamsen, der netop har skiftet Helsingør IF ud med Silkeborg IF, fortalte efter kampen lidt om grundlaget for sit skifte til Søhøjlandet, selvom der var interesse fra flere superligaklubber.

– Der var interesse fra flere klubber, men det var altid Silkeborg for mig. Det var hele tiden dem, jeg ville til. Jeg har haft en løbende dialog med klubben og de fortalte mig, at jeg var en ønskespiller for dem.

– Derudover skal vi spille europæiske kampe, som jeg glæder mig helt vildt til. Vi ved allerede nu, at vi er sikret Conference League som minimum, så det bliver en stor oplevelse. Når man går som barn og triller bold, så det de europæiske kampe man drømmer. Det bliver nu en realitet.

Silkeborg IF skal møde den samlede vinder af opgørene mellem HJK Helsinki og Maribor. Her fører finnerne 2-0 efter første kamp, inden returen spilles i Helsinki torsdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer