1 min læsningRetssag mod United-legende er begyndt: Anklaget for at nikke ekskæreste en skalle

Han spillede 963 kampe for Manchester United. Nu riskerer han op til fem års fængsel for vold, tvang og kontrollerende adfærd.

1 min læsning
(FILES) In this file photo taken on May 28, 2021 Wales manager and former Manchester United star Ryan Giggs leaves Manchester crown court after appearing on assault charges in Manchester, northwest England. - Giggs is in the spotlight in Manchester once more on August 8, 2022 as he stands trial on charges of controlling and coercive behaviour against his former girlfriend Kate Greville between August 2017 and November 2020. The 47-year-old is also accused of assaulting Greville, causing her actual bodily harm, and common assault of her younger sister, Emma Greville, at his home. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Ryan Giggs er for mange et synonym med Manchester United. Nu ender han måske i fængsel.

Mandag begyndte retssagen mod den tidligere United-stjerne, hvor han er anklaget for flere forhold mod ekskæresten Kate Greville og hendes søster.

Han er anklaget for vold, tvang samt kontrollerede adfærd. Dette har en strafferamme på op til fem år. Han nægter sig skyldig i alle tiltaler, men hans advokat fortalte at Giggs indrømmer, at hans adfærd ikke var perfekt.

Anklager, Peter Wright, fortalte i retssalen, at et angrebene mod Kate Greville skulle være sket tilbage i 2020 i parrets hjem. Han skulle han angiveligt have nikket hende en skalle og slået Kate Grevilles lillesøster med en albue i hovedet, da hun prøvede at få Giggs væk. Noget Giggs benægter skete.

Udover dette, blev mandagen hovedsageligt brugt på at udpege en jury.

Retssagen er estimeret til at vare i to uger, men kan komme til at vare længere, fortalte dommeren i sagen.

Medie: Angriber vælger Leipzig over Manchester United

Ifølge anklageren kommer sagen blandt andet til at indeholde overvågningsvideoer, der viser, at Ryan Giggs var voldelig overfor ekskæresten.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer