1 min læsningOfficielt: Dortmund henter fransk angriber

Efter Sebastien Haller fik konstateret ondartet testikelkræft og er ude på ubestemt tid, har Dortmund måtte handle en ny angriber på plads for at udfylde hullet.

1 min læsning
FILE PHOTO: Soccer Football - Bundesliga - VfB Stuttgart v FC Cologne - Mercedes-Benz Arena, Stuttgart, Germany - May 14, 2022 FC Cologne's Anthony Modeste celebrates scoring their first goal REUTERS/Heiko Becker DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO./File Photo

83 mål i 190 kampe for FC Köln må siges at være ganske flot – nu skal det fremover ske i Borussia Dortmund.

Anthony Modeste er nemlig skiftet fra FC Köln til Dortmund, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt.

Her skal han forsøge, at udfylde det hul som Sebastien Haller har efterladt, efter Haller tidligere på sommeren fik konstateret testikelkræft, kort efter ankomsten fra Ajax.

Omkring skiftet udtaler Modeste til klubbens hjemmeside.

– Jeg er meget taknemmelig for den vidunderlige og succesfulde tid i FC Köln. Ikke desto mindre har jeg nu besluttet at skifte. Tilbuddet fra Dortmund gav mig i min alder den unikke mulighed for også at spille i Champions League, og bevise mig selv på højeste niveau. Jeg er spændt på denne mulighed, og jeg lover, at jeg vil give alt for holdets og hele klubbens.

Sidste sæson formåede Anthony Modeste at lave 20 mål i 32 kampe for FC Köln.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer