1 min læsningMedie: Chelsea-spiller skifter ‘hjem’ for en slik

Den 26-årige angriber skifter angiveligt til sin tidligere klub for under halvdelen af prisen, han blev solgt til Chelsea for.

1 min læsning
Timo Werner er på vej tilbage til RB Leipzig
Foto: Reuters/John Sibley.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Timo Werner har skuffet i Chelsea, efter han som farlig angriber i RB Leipzig skiftede til London-klubben for to år siden.

Nu mener tyske Sky Sports at vide, at han skifter tilbage til RB Leipzig. Og det endda til et transferbeløb, der er langt under det, som den tyske klub modtog for Werner i sin tid.

Artiklen fortsætter efter reklamen

53 millioner euro svarende til godt og vel 394 millioner kroner. Det var prisen, som Chelsea måtte sende RB Leipzigs vej for at hente Timo Werner for to år siden. Ifølge Sky Sports henter tyskerne nu Werner tilbage for blot 19,5 millioner euro – cirka 145 millioner kroner.

Skiftet meldes så tæt på, at Timo Werner forventes at gennemgå lægetjek og underskrive kontrakten med sin tidligere klub tirsdag, hvor aftalen også vil blive offentliggjort.

Highlights: Chelsea sled sig til tre point på Goodison Park

I sin Chelsea-tid er det blevet til 23 mål og 21 assists i 89 kampe for Timo Werner. Til sammenligning har den tyske landsholdsangriber scoret 90 mål og lavet 40 assists i 156 kampe for RB Leipzig.

Går skiftet igennem er der blandt andet gensyn for Werner med den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen, der dog i øjeblikket er ude med en skade og ikke i spil til Bundesligakampen hjemme mod FC Køln på lørdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer