Baden-scoring ikke nok mod Jacob Rasmussen og Feyenoord

25-årige Jacob Rasmussen fik søndag officiel debut for Feyenoord, og trods en scoring fra Nikolai Baden Frederiksen blev det en flot debut.

Jacob Rasmussen Feyenoord

Skæbnen ville, at Jacob Rasmussen søndag fik debut for sin nye klub, Feyenoord, mod den klub, som han repræsenterede sidste sæson.

I Arnhem tog Vitesse nemlig imod Rotterdam-klubben, og det var med Nikolai Baden Frederiksen fra start for hjemmeholdet, mens Jacob Rasmussen spillede hele kampen for gæsterne.

Det var dog Jacob Rasmussen og Feyenoord, der lagde bedst fra land i den hollandske Æresdivision, for selvom Nikolai Baden undervejs scorede en enkelt gang, så tog Feyenoord hjem med en 2-5-sejr.

Danskerscoringen fra Baden kom efter en lille times spil, og i fem minutter betød den, at der stod 2-2.

På tre mål på otte minutter gjorde Feyenoord slutteligt kort proces og snuppede det, der i sidste ende var en storsejr.

Med sejren går Feyenoord forbi PSV på førstepladsen i Æresdivisionen.